Metodiske udfordringer for 1508

by

På sidste partnerworkshop ytrede designbureauerne et ønske om, at DAIM-projektgruppen får større indblik i de daglige udfordringer bureauerne sidder med i henhold til at udvikle og anvende designantropologiske metoder. Dette med henblik på, at kunne udvikle en DAIM-metodeværktøjskasse, der er tilpasset bureauernes virkelighed, så vi kan sikre at metoderne lever videre – også efter DAIM-projektets afslutning. Vi lægger hermed ud med en stafet: Vi vil de næste måneder med jævne mellemrum poste billeder af typiske hverdagssituationer, hvor det metodiske aspekt er en udfordring hos 1508. Billedet vil være suppleret af en lille tekst, der fortæller, hvad metodeudfordringen består i. Det vil være researchere såvel som designere, der giver eksempler.

Det er ikke fordi at vi regner med at alle problemstillinger kan adresseres i dette projekt (der er nok også nogle af dem, der vil være af mere logistisk end strengt designantropologmetodisk karakter), så det er lige så meget tænkt som en måde at få kickstartet opdagelsesfærden ind i den forunderlige konsulent-design-verden. Vi vil opfordre de øvrige bureauer til at gøre noget lignende.

De første billeder her er fra en etnolog hos 1508.rodet_researchkithvor_erposedametidskrc3a6vende_gamle_projekter_02tidskrc3a6vende_gamle_projekter_01

Download billederne her: …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: